Log in

ACR Poker lançon Fantasy League Poker: Vegas

Phil
16 maj 2024
Phil Lowe 16 maj 2024
Share this article
Or copy link
  • ACR Poker lançon Fantasy League Poker: Vegas
  • Të gjithë lojtarët mund të fitojnë çmime me para reale duke zgjedhur një ekip prej tetë lojtarësh profesionistë për të ndjekur këtë verë
  • Çfarë është Fantasy League Poker: Vegas?
  • Si të hyni në Fantasy League Poker: Vegas
  • Fantasy League Poker: Këshilla për Vegas
ACR Poker ka drekuar Fantasy League Poker: Vegas , duke i lejuar lojtarët të fitojnë para të vërteta këtë verë duke mbledhur një ekip fantazi lojtarësh profesionistë të pokerit.

Të gjithë lojtarët e regjistruar mund të hyjnë në ngjarjen e Fantasy League Poker, siç shpjegohet në këtë faqe.

Nëse ende nuk jeni regjistruar, përdorni Kodi promovues i ACR Poker NEWBONUS kur hyni në dhomën e pokerit për të kërkuar një bonus bujar mirëseardhjeje, me deri në 2000 dollarë në dispozicion për lojtarët e rinj.

Çfarë është Fantasy League Poker: Vegas?

Me lojtarët e pokerit në mbarë botën që presin me padurim World Series of Poker këtë verë (30 maj-17 korrik), ACR Poker ka lançuar Fantasy League Poker: Vegas.

Konkurrenca sheh lojtarët ACR Poker që mbledhin një 'ekip ëndrrash' prej tetë lojtarësh pokeri nga një listë prej 120.

Ju do të fitoni pikë bazuar në atë se sa mirë performojnë lojtarët tuaj të përzgjedhur në seri.

Hyrja kushton ose $20, $100 ose $500, dhe ju mund të futni sa më shumë ekipe që dëshironi.

Si të hyni në Fantasy League Poker: Vegas

Ja se si të hyni në ngjarjen e ACR Poker 's Fantasy League Poker: Vegas :

  1. Hyni në klientin ACR Poker dhe zgjidhni 'Llogaria ime'
  2. Klikoni në seksionin 'Shpërblimet' dhe zgjidhni deri në tetë lojtarë profesionistë të pokerit nga lista me 120, duke siguruar që të qëndroni brenda buxhetit tuaj virtual prej 300 dollarësh për ekip.
  3. Kliko 'Regjistrohu'
  4. Në varësi të nivelit të ligës së fantazisë që zgjidhni, llogaria juaj do të debitohet 20, 100 dollarë ose 500 dollarë.

Regjistrimi për eventin është i disponueshëm deri më 28 maj 2024. Promovimi zgjat nga data 29 maj deri më 19 korrik, kohë në të cilën fituesit do të bëhen të ditur.

Lojtarët tuaj do të fitojnë pikë që llogariten në rezultatin total të ekipit tuaj sa herë që përfundojnë me para në një nga ngjarjet e pranueshme. Sa më mirë të bëjnë, aq më shumë pikë do të grumbulloni fitoni.

Tabelat e drejtuesve në çdo nivel do të përditësohen çdo ditë, duke ju lejuar të gjurmoni përparimin e ekipit tuaj ndërsa veprimi shpaloset në Las Vegas.

Pozicioni përfundimtar i lojtarit Pikat
1 50
2 45
3 40
4 35
5 30
6-të 25
7 20
8 15
9-të 10
10-18 5
19-100 1
Ekipet me më shumë pikë në fund të konkursit do të fitojnë çmime të holla, të paguara si përqindje e totalit të çmimit, siç tregohet në tabelën e mëposhtme:

Pozicioni i blerjes/përfundimit 20 dollarë 100 dollarë 500 dollarë
1 40% 50% 50%
2 25% 30% 30%
3 15% 20% 20%
4/5 10%

Fantasy League Poker: Këshilla për Vegas

Buxheti për çdo ekip që ju hyni është 300 dollarë në dollarë virtualë. Kostoja e hyrjes për ju është 20 dollarë, 100 dollarë ose 500 dollarë, në varësi të nivelit të blerjes që zgjidhni.

Secilit prej 120 lojtarëve profesionistë për të zgjedhur i është caktuar një vlerë, që varion nga 3 dollarë deri në 112 dollarë. Lojtarët më të shtrenjtë në listë janë Shaun Deeb (112 dollarë), Daniel Negreanu (111 dollarë) dhe Dan Zak (109 dollarë).

Lojtarët më pak të shtrenjtë në listë janë Patrik Antonius , Chris Moneymaker dhe Allen Kessler , të cilët të gjithë kanë një çmim prej 3 dollarë.

Kostoja e montimit të ekipit tuaj të ëndrrave nuk mund të kalojë 300 dollarë. Si udhëzues, kostoja mesatare për lojtar për të qëndruar brenda buxhetit duhet të jetë 37 dollarë, kështu që përdorni këtë si pikë referimi kur zgjidhni tetë lojtarët tuaj.

Në përgjithësi, ju dëshironi një ekip të ekuilibruar që do të luajë sa më shpesh të jetë e mundur. Një pjesë e madhe e argëtimit të pjesëmarrjes në ACR Poker Fantasy League Poker: Vegas është në gjendje të ndjekë aksionin gjatë gjithë verës, kështu që ju dëshironi lojtarë që do të hyjnë në sa më shumë gara të jetë e mundur, në mënyrë që të keni diçka interesante për të ndiqni çdo ditë, ndërsa konkursi përparon.

Paç fat!