Log in

Si të hyni në turneun e garantuar prej 5 milionë dollarësh Venom PKO në ACR Poker

Phil
08 jan 2024
Phil Lowe 08 jan 2024
Share this article
Or copy link
 • Venom PKO i fundit po zhvillohet në ACR Poker këtë muaj
 • Do të fitohen 5 milion dollarë në para të çmimeve të garantuara
 • Turneu zhvillohet nga 19-31 janar 2024 dhe është i hapur për të gjithë lojtarët e regjistruar
 • Lojtarët e rinj mund të regjistrohen me kodin promovues NEWBONUS për të marrë 2000 dollarë bonus!
ACR Venom PKO Tournament
E fundit Venom Turneu PKO zhvillohet në ACRPoker.eu këtë muaj me një $ 5 milionë çmime të garantuara.

ACR Venom është më i madhi progressive knockout turne në poker online dhe fillon nga janari 1 9 -3 1 , 2 0 2 4.

Kjo do të jetë ACR Pokeri i teti Venom PKO botim, me Satellites duke ecur gjatë gjithë muajit.

Të paktën 6 5 0 vendet e garantuara do të fitohen përpara $ 5 , 0 0 0 , 0 0 0 Venom PKO turneun, që fillon të enjten, janar 1 8.

Venom Ethe satellites janë në dispozicion deri në janar 2 8 , me blerje direkte duke filluar në $ 3 3.

Të gjithë lojtarët e regjistruar mund të hyjnë në këtë turne. Lojtarët e rinj mund të regjistrohen me Kodi promovues i ACR Poker NEWBONUS për të filluar me deri në $ 2 0 0 0 në para bonus.

Kualifikohuni për Venom PKO

6 5 0 vende për Venom PKO janë në dispozicion përmes Venom Ethe Satellites , të cilat do të zgjasin deri të dielën, janar 2 8.

Ju mund të blini direkt për aq pak sa $ 3 3 ose hyni në Mega Satellites , disa prej të cilave janë të lira për t'u futur.

Ju gjithashtu mund të siguroni tuajin Venom PKO uleni duke hyrë në Blitz Satellites dhe turnetë e hapit, të dyja duke filluar nga vetëm 1 1 cent.

Janar 2024 Orari i Venom PKO

Orari për 8 Venom PKO Turneu në ACR Poker është si më poshtë:

 • Dita 1A - E enjte, janar 1 8
 • Dita 1B - E diel, janar 2 1
 • Dita 1C - E enjte, janar 2 5
 • Dita 1D- E diel, janar 2 8
 • Dita 2 - E hënë, janar 2 9
 • Dita 3 - E martë, janar 3 0

Tabela finale zhvillohet të mërkurën, janar 3 1 , 2 0 2 4.

Bashkohuni me ACR Poker

Joining ACR Pokeri dhe kërkimi i bonusit të mirëseardhjes është shumë i lehtë.

Thjesht:

 1. Shkoni në ACR Faqja zyrtare e Pokerit duke përdorur lidhjet në këtë faqe
 2. Hapni një llogari duke përdorur ACR Kodi promovues i pokerit NEWBONUS
 3. Bëni depozitën tuaj të parë

Lojtarët që krijojnë një llogari kanë të drejtë të marrin një 1 0 0 % bonusi i depozitës së parë deri në $ 2 0 0 0.

Pasi të regjistroheni, ju mund të filloni të luani poker online menjëherë!

Fat të mirë në Venom PKO këtë muaj!