Log in

Si të fitoni një paketë Main Event në ACR Poker

Phil
03 qer 2024
Phil Lowe 03 qer 2024
Share this article
Or copy link
  • Fito rrugën për në ngjarjen kryesore të famshme të kësaj vere në ACR Poker
  • Do të fitohen të paktën 40 pako me vlerë gjithsej 500,000 dollarë
Luaj në ACR Poker gjatë gjithë qershorit për mundësinë për të fituar një udhëtim në Las Vegas dhe për të luajtur në Main Event të kësaj vere.

ACR Poker do të dërgojë të paktën 40 lojtarë në Main Event, me Vegas Main Event Satellites tani të disponueshëm në dhomën e pokerit.

Main Event është turneu më i famshëm i pokerit në botë, dhe ju keni mundësinë të bëheni kampion bote në ACR!

Çdo fitues do të marrë një paketë me vlerë 12,500 dollarë.

Të gjithë lojtarët e regjistruar mund të luajnë për mundësinë për të fituar një paketë pokeri të Ngjarjes kryesore. Nëse ende nuk jeni regjistruar, përdorni Kodi promovues i ACR Poker NEWBONUS kur regjistroheni për të kërkuar bonusin bujar të mirëseardhjes së dhomës së pokerit, me deri në 2000 dollarë në dispozicion për lojtarët e rinj.

Main Event Satellites funksionojnë gjatë gjithë muajit, me dhomën e pokerit që garanton 10 paketa çdo të dielë nga 9 deri më 30 qershor.

Mund të blini drejtpërdrejt ose të kualifikoheni duke filluar nga 0 dollarë nëpërmjet Super Satellites ditorë, të cilët janë të disponueshëm gjatë gjithë qershorit.

Shtigjet e disponueshme janë: Freeroll > 6,60 $ > 66 $ > 630 $

Satellites e ngjarjeve kryesore të fundjavës janë si më poshtë:

  • E diel, 9 qershor (630 dollarë blerje)
  • E diel, 16 qershor (630 dollarë blerje)
  • E diel, 23 qershor (630 dollarë blerje)
  • E diel, 30 qershor (630 dollarë blerje)

Secila nga 40 paketat e garantuara vlen 12,500 dollarë. Përfshihet blerja e Ngjarjes kryesore prej 10,000 dollarësh, plus një shtesë prej 2,500 dollarësh për shpenzimet tuaja të udhëtimit.

Nëse do të preferonit paratë sesa një vend në Las Vegas , mund të zgjidhni të qëndroni në shtëpi dhe të mbani paratë në vend! Çmimi 12,500 dollarë do të vendoset automatikisht në llogarinë tuaj kur të fitoni në një Satellite Kryesor!

Paç fat!